Boendestöd & att tala i sömnen 😂

Godmorgon vackra människa 🌟

Jag har ju boendestöd och nu har jag boendestöd som kommer hem till mig varje morgon. Först började vi med hjälp med veckoplanering (ADHD) och att de ringde på morgonen och såg till att jag kom upp.

Grejen är den att det är kaos med tanke på alla läkemedel som min förra psykiater skrev ut till mig förr - bara för att klubba mig till natten. Detta förskrevs när farfar och mormor dog sommar/höst. Sedan jul har jag jobbat med att sakta trappa ut dem med samråd med men nya psykiater såklart.

Alla dessa läkemedel gör att när de ringde mig på morgonen så pratade jag i sömnen och sen försov jag mig. Alltså no kidding jag är sjukt äckligt bra att snacka och att lura folk - i sömnen - och jag minns inte ett skit. Och somnar om.

Jag har till och med innan alla läkemedel då jag var 12 år kastat min mobil i sopkorgen på morgonen och suttit upp i sängen den morgonen med pappa och sagt att jag inte vill till stan för Anna har varit taskig. Anna min underbara vän stod då i hallen och pappa gick till henne och sa att Becca inte vill till stan om hon är elak mot mig.

Nej Anna hade inte varit elak och jag minns inte ett jävla skit av den morgonen. Vid lunch vaknade jag och hade panik över att jag missat allt.

Så även innan alla läkemedel var jag fucked up när det gäller morgonen och tänk då nu. Imorse var en Selma förbi mig - vilket jag kollade upp nu över sms - för jag minns bara att jag slänger upp dörren och där avläser jag en kvinna och att det är boendestöd och jag säger:

- Tack och helvete nu skall jag med tåget om 40min till Stockholm jag måste dra på mig kläder hejdå!


Love // Becca

❤️

  • 461 visningar
  • Nära Kungsängen

Gillar

Kommentarer

Viktoria Wahren ,
Men vad obehagligt att det blir så! 😱 Skönt att det löste sig i morse. Lycka till hos specialisten! Kram
positivaklubben.blogg.se