Det här händer efter 24h sömnlöshet på en flygplats

Att vara snetrött på en flygplats är verkligen en karatesport. Jag var kissnödig som ett as när jag väl kom till Arlanda. Att checka in bagage var inte prio, så jag skyndar mig med båda kabinväskorna till första möjliga toalett som var en rulltrappa ner. Där och då stirrade jag mig i spegel och tänkte: " illa ser jag inte ut för att ha varit vaken en natt".

När jag ser bilden nu idag - så ser jag att jag typ skelar med ögonen 😂. Jag ville verkligen intala mig om att jag klarar detta.

Väl i rulltrappan upp så tänker jag ännu att jag är "skillad" i vakenhets-karate. Jag liksom i tankarna tänkte: "Jag är ju grym som så smidigt slänger upp båda mina kabinväskor i rulltrappan bara sådär. Sedan bara glider jag med så fantastiskt enkelt. 👼

Jag intalade mig själv så innerligt att jag inte var trött - att jag tillslut trodde på det. Trots att jag hade varit sömnlös i en helt dygn.

Bakom mig hör jag ett enormt bambomfläng-ljud och jag undrar vad som händer. Då ser jag min ena kabinväska studsa som en - ja likt en studsboll nerför hela rulltrappan. Ett jäkla ljud som drog åt sig mängder med blickar då jag kommer upp (tur att ingen stod bakom). Med en trött och nästan obrydd framtoning svarade jag människors blickarna med: "Ah tja det hände en liten olycka bara..."

Jag började inse att vakenhets-karate är dumt på en flygplats och jag lovade mig själv att skärpa till mig. Jag försökte se "normal" ut. Samtidigt ser jag så många kolla in mig. Väl vid spegeln 40 min senare - ser jag att jag på något vis lyckats dra ut mitt mörkrosa läppstift över hakan. Det såg förjävligt ut. Likt en konstig krigsmålning.

Amen sömnlöshet.

Ta det lungt // Becca

🙏

  • Vardag, Resa
  • 421 visningar
  • Nära Centrala Stan, Umeå

Gillar

Kommentarer