Mardrömmar

Hej på er!

Jag är i Göteborg nu och skall föreläsa ikväll. Åh, jag uppskattar verkligen mitt jobb på så många olika sätt! Att jag får resa med allt vad det innebär - se nya platser och träffa olika typer av människor ❤

Det är verkligen mötet med publiken som gör att jag fortsätter att föreläsa. Att få responsen att man kan inspirera och inge hopp - det känns i hela hjärtat!

Inatt vaknade jag 02.30 av att jag drömde en sjuk mardröm. Jag har aldrig i hela mitt liv haft så intensiva mardrömmar under en så lång period. Det här började då jag var utomlands i december. Jag förstår inte det här.

När jag vaknade inatt så ville jag inte somna om, så jag försökte göra något som fick mig att tänka på annat. Jag badade, drack kaffe och lyssnade på podcasts. Det hjälpte verkligen!

Hotellet jag bor på heter First Hotel G. Det roliga är att när jag kom hit och insåg då att min uppdragsgivare bokat samma hotell som jag bodde på 2012. Då var jag här med och föreläste två gånger på bokmässan. Inför lanseringen av pocketversionen av Ett bipolärt hjärta.

Nu skall jag fixa mig och ner till hotellfrukosten ☀ Ha en strålande dag!

Love // Becca

  • Tankar
  • 198 visningar
  • Nära Centralstation, Drottningtorget, Göteborg

Gillar

Kommentarer

Nina
,
Tack för en grym och rörande föreläsning trots din långa dag! Hoppas Göteborg tog emot dig väl även om spårvagnarna är skrämmande och stora åbäken 😉 Kram från mig som var sist att prata med dig ikväll