Morgonpasset i P3 med mig - Bipolär sjukdom

Godmorgon!

I helgen var jag gäst i Morgonpasset P3, vilket härligt gäng de var! Lättsamma och trevliga. Vi pratade mycket om min bipolära sjukdom, hur den är för mig idag och varit. Herregud jag klarade hela intervjun fast jag inte sovit den natten.

Lyssna på programmet om du vill, via länken nedan. Spola fram en timme där dyker jag in med en energidryck i handen: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/941323?programid=2024

En fråga som Keyyo frågade var jag få min styrka ifrån:
Mitt svar: "Min styrka kommer ifrån smärtan".

När jag sa det, då stannade jag upp själv. Jag tänkte att just den meningen har jag aldrig sagt förut. Men den kom djupt ifrån hjärtat. Och den är så sann - för allt arbete jag gör som entreprenör bottnar sig i en glöd som växt ifrån smärta enda från start. Redan från första minut då jag bestämde mig vad jag skulle jobba med och göra så kom kraften ifrån smärtan jag upplevt. Att ha upplevt skam, att uppleva smärtan av ens bipolära svängningar, att möta okunskap och att möta en våg i ett samhälle av stigmatisering.

Jag hade ett mål och en drivkraft att ingen annan skall behöva skämmas som jag förut gjort och jag ville inte vara en del av stigmat. Jag ville ge hopp. Om jag kunde göra något med min kunskap och historia - så skulle jag göra det. Därefter start av bolag, skrev på bokkontrakt för Ett bipolärt hjärta, som toppade säljlistorna och all media. Nu har jag föreläst över 200 gånger.

Min kraft kommer ifrån smärtan, min kraft kommer ifrån hjärtat och det blev Ett bipolärt hjärta.

#ettbipolärthjärta #bipolär #mpip3


​Love // Becca

❤️

Gillar

Kommentarer