Osynlighetspodden - avsnitt med mig - ute nu!

Hej på er :)

Hoppas att ni har det bra! Jag mår både och. Saknar mormor och farfar så att det gör ont. Samtidigt så flyter livet på och jag får möjligheten till så mycket roligt och inspirerande mitt i allt som jag är tacksam över.

När jag gick till Gröna Lund igår för att senare stå på scenen för Min Stora Dag - så kom tanken - ja jag skall ringa mormor och farfar och säga godmorgon och berätta vad jag skall göra. Jag ringde dem oftast varje morgon. Och oftast flera gånger om dagen. Vi fanns alltid för varandra och de ville alltid höra ifrån mig då jag var ute på uppdrag speciellt. Ringde jag inte så trodde mormor att jag ramlat i hotellduschen eller att jag klivit på fel plan, typ, haha.

Små korta stunder varje dag så slår det mig att jag på något plan inte fattat eller greppat att de inte finns i min vardag. Kommer jag någonsin att förstå det i mitt hjärta? Jag vet inte...

I alla fall nu skenade blogginlägget iväg till något annat än vad jag egentligen skulle blogga om. Men ja, vafan... jag bloggar mina tankar så då blir det ju bara så.

Poddavsnittet är nu lanserat där jag intervjuas av Hélène Benno som är Generalsekreterare för Min stora dag i deras podcast - Osynlighetsprojektet. Vill ni höra mig snacka dyslexi, ADHD-kaos och bipolärt så klicka på länken: https://www.acast.com/osynlighetspodden/4.rebecca-jagharkantmigdumihuvudet

Bilderna nedan är ifrån igår på Min Stora Dags seminarium inom Osynlighetsprojektet.

#osynlighetsprojektet #minstoradag #podcast #rebeccaanserud #ADHD #bipolär Foto: Min Stora Dag
LOVE // BECCA

Gillar

Kommentarer