Vad är problemet!?

‪Hej fina människa 💖

Nu är jag i Uppsala och skall föreläsa. Tidigt imorse var jag på hotellfrukosten och det var lustigt.

Jag bor ofta på hotell och har gjort det mycket sen jag var barn. Aldrig har jag varit med om detta. Ja bara utomlands en gång på ett av världens finaste hotell då det var strikta klädkoder och jag hade jeanskjol en gång.

Jag tänkte imorse först att personalens beteende berodde på hur jag just klädde mig och att det är ett 4-5🌟hotell, men nu i efterhand nja vettefan (jag försöker bara hitta en jäkla förklaring). Han borde ha sett att jag kom ifrån hissen och vi var några få gäster i restaurangen så tidigt och han konfronterade endast mig.

I alla fall jag kom till hotellfrukosten i träningsbyxor, högklackat & en oversize tunika. Efter 2 minuter då jag tar kaffe kommer han - alltså en i personalen och gäster kollar på oss. För han lät så galet misstänksam och jag kände som att jag gjort något extremt fel. Han sa: ‪

- Bor du här?
‪- Ja
‪- Nja, jag måste se över att du inte är obehörig, rumsnummer?!
‪- Haha chilla, eh jag minns inte...
‪(Jag visade mitt helvita hotellkort) ‬
‪- Vad heter DU?
‪- Anserud
‪- Jag går och kollar upp.

Han gav mig en blick som att jag typ inte får ta kaffet fören han kollat. Men jag gjorde det och satt mig och åt frukost. Han kom inte tillbaka, men kollade på mig en del. Underligt. Jävligt skumt. Aja, jag släpper det nu. Han kanske var sne paranoid eller hade fått en hjärnskakning.

  • 870 visningar
  • Nära Fålhagen, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Christine Dandanelle
,
Han ville nog bara veta ditt namn pga din snygghet <3. Eller så var han avundsjuk på din outfit såklart! Eller så önskade han att sin fruga hade en likadan 😉